Toto sú najidentickejšie dvojičky na svete: Dokonca sa delia aj o chlapa

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 19:00 • 2 min
Toto sú najidentickejšie dvojičky na svete: Dokonca sa delia aj o chlapa

SYDNEY – Identické dvojičky Lucy a Anna DeCinque z Austrálie sú veľmi populárne v Japonsku.

slovakia

left justify in out

Sestry z austrálskeho mesta Perth minuli viac ako 160-tisíc eur na plastické operácie (vrátane zväčšenia pŕs na rovnakú veľkosť). Výzor však nie je jediné, čo majú spoločné – dokonca aj priateľa.

 

Nedávno získali titul „Najidentickejšie dvojčatá na svete“ od televíznych producentov v Japonsku po tom, čo dostali pozvanie na účinkovanie v jednej zábavnej show.

 

img

 

Aby si zabezpečili titul, súťažili proti japonským sestrám v rôznych disciplínach, medzi ktorými boli aj kanadské žartíky z ľudí na ulici. Rozoznať ich dokonca nedokázal ani počítač.

 

„V Japonsku nám bolo dokázané a rovnako sme museli aj my dokázať, že sme najidentickejšie dvojčatá na svete,“ povedali sestry DeCinqueové a dodali: „Je to pre nás úžasná reklama.“

 

img

 

Dvojičky nespustia zo seba oči a nikdy nie sú viac ako niekoľko metrov od seba, dokonca jedia aj rovnaké jedlo. „Keď je plná, som plná aj ja. Keď prestane jesť, prestanem jesť aj ja,“ povedala Lucy (ale mohla to byť aj Anna, kto vie).

 

Dokonca si delia aj prácu. Obe podávajú jedlo starým ľuďom v domove dôchodcov a delia si aj jednu výplatu.

 

img

 

Dvojičky stále žijú so svojou matkou a delia sa aj o priateľa. Je ním 31-ročný elektrikár Ben Byrne z Perthu, ktorého volajú „Vyvolený“.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies