Toto sa v talianskej Serie A ešte nikdy nestalo!

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 20:20 • 2 min
Toto sa v talianskej Serie A ešte nikdy nestalo!

MILÁNO – Talianske kluby Inter Miláno a Udinese sa v sobotu spoločne postarali o historický zápis do futbalovej histórie.

slovakia

left justify in out

V 35.kole talianskej Serie A sa na San Sire proti sebe postavili tímy Interu Miláno a Udinese. Tento zápas sa však zapísal do histórie kvôli veľmi neobvyklej situácii, keď v základných zostavách nefiguroval ani jeden Talian.

 

Hráči s talianskym občianstvom sa na ihrisko dostali až v záverečnej štvrťhodine, keď za Udinese v 76.minúte vybehol na trávnik obranca Giovanni Pasquale a za Inter v 79.minúte útočník Éder a v 85.minúte záložník Danilo D'Ambrosio. Zaujímavosťou je, že aj Éder je rodákom z Brazílie.


Inter si po víťazstve 3-1 udržal štvrté miesto v tabuľke so ziskom 64 bodov a stále má účasť v budúcoročnej Lige majstrov vo vlastných rukách. Udinese kleslo až na 16. miesto a od pásma zostupu ich delí už len šesť bodov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona