Toto sa Maďarom nebude páčiť! Belgičania využijú nový nárok na domáce prostredie

NETKY.SK • 28 September 2017, 15:45 • 2 min
Toto sa Maďarom nebude páčiť! Belgičania využijú nový nárok na domáce prostredie

LONDÝN - Belgickí tenisoví reprezentanti napokon budú mať proti Maďarom v termíne od 2. - 4. februára výhodu domáceho prostredia v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára 2018 družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

Pôvodne mali hrať u súpera, ale národný zväz KBT sa rozhodol využiť nové pravidlo, ktoré dáva finalistom aktuálneho ročníka možnosť hrať na úvod ďalšej edície pred vlastnými fanúšikmi. Tento nárok je nadradený nad reciprocitu, ktorá určila hostiteľstvo Maďarom.

 

Belgičania mali čas do 4. októbra požiadať o zmenu a internetová stránka MS tímov z agendy Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) vo štvrtok informovala, že to aj urobili. Belgicko bude 24. - 26. novembra 2017 hrať s domácim Francúzskom o "šalátovú misu" na tvrdom povrchu pod zatiahnutou strechou účelovo upraveného futbalového Stade Pierre Mauroy v Lille.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies