Toto policajné VIDEO vám zaručne zlepší náladu

NETKY.SK • 17 Január 2015, 19:00 • 2 min
Toto policajné VIDEO vám zaručne zlepší náladu

DOVER – Policajti sú rešpektovanými mužmi zákona, avšak aj oni sú len ľudia. Niekedy stačí chytľavá pesnička alebo melódia a potom väčšinou vznikne niečo podobné.

slovakia

left justify in out

Policajt z amerického mestečka Dover to v služobnom aute poriadne roztočil na pesničku Shake It Off od Taylor Swift. Nevedno či zabudol na kameru, ktorá je v amerických policajných autách alebo to robil práve kvôli tomu, ale za jeho tanečné pohyby za volantom by sa nemusela hanbiť ani samotná speváčka.

Na začiatku videa sa objavuje titulok vysvetľujúci pôvod dôstojníkovho pokusu o jeho päť minút slávy: "Pri prezeraní záberov z autokamier niekedy narazíme na veľmi zaujímavé videá. Rozhodli sme sa podeliť o ne s vami v novom webovom seriáli. Dúfame, že sa vám to bude páčiť a Taylor Swift, ak sa pozeráš, tak prepáč."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies