Toto nie je vtip: Batman s Kapitánom Amerikom zachránili mačku z horiaceho domu!

NETKY.SK • 10 September 2013, 11:42 • 2 min
Toto nie je vtip: Batman s Kapitánom Amerikom zachránili mačku z horiaceho domu!

MILTON – Scéna ako z akčného filmu! Hrdinovia Batman a Kapitán Amerika vstúpia do horiaceho domu, aby zachránili život...tentoraz mačací.

slovakia

left justify in out

John Buckland and Troy Marcum z amerického mesta Milton v štáte Západná Virgínia pracovali v prestrojení za komixových hrdinov na detskej oslave. Zrazu uvideli ako dym stúpa z neďalekého domu, neváhali a rozhodli sa zasiahnuť. Vbehli do domu, či sa tam niekto nenachádza a našli malú mačku.

Buckalnd je bývalý hasič, a preto vedel ako sa v situácii zachovať. „Všade bol dym, ale ihneď ako som začal aspoň trochu vidieť, schmatol som zo zeme niečo chlpaté,“ povedal Batman Buckland. Mačka bola v bezvedomí a bývalý hasič ju začal oživovať. „Keď sa zobudila, veľmi sa zľakla. Ani sa jej nečudujem veď zobudiť sa a uvidieť Batmana je celkom strašidelné,“ zavtipkoval Buckland.

Majitelia domu boli odcestovaní a nechali doma iba svojho domáceho miláčika. Ten mal obrovské šťastie, že práve išli okolo Batman s Kapitánom Amerikom.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies