Toto nemá s krásou nič spoločné

NETKY.SK • 15 Január 2018, 12:22 • 2 min
Toto nemá s krásou nič spoločné

BRATISLAVA - Každý rok sa trendy menia, či už v kráse, obliekaní, bývaní... Niektoré však naozaj nie sú dobrým nápadom. Čo by ste povedali na vytŕčajúce chlpy z nosa alebo vlnité obočie? A to nie je všetko. Toto sú tie najhoršie trendy v kráse za rok 2017.

slovakia

left justify in out

Vytetované pehy

Nie je to tak dávno, čo pehovatosť nebola príliš žiaduca. Lenže teraz je všetko inak. Dievčatá, ktorým príroda pehy nenadelila, si ich zvesela nechávajú vytvoriť umelo. Stačí šikovný tatér, jedna dlhá ihla a za chvíľu ich môžete mať toľko  koľko si zmyslíte. Čo keď pehy zase vyjdú z módy? Smola, tetovanie je samozrejme nevratné.

 

obrazok

 

Chlpy z nosa

V dnešnej dobe predlžovanie alebo zahusťovanie vlasov či rias veľmi "letí". Ale "nastavovať" si chlpy trčiace z nosa? Ak to má byť vtip, potom nám pointa zrejme uniká.

 

obrazok

 

Vlnité obočie

Aj moderné trendy ohľadom obočie sa neustále menia. Kým ešte pred pár rokmi sa nosilo skôr tenké, postupom času sa pomaly rozširovalo až do veľmi "hustej verzie". Kam až to došlo? K vlnám, ktoré si z obočia stále robia tisíce žien na svete. Snáď na tento rok budú zase v kurze trochu rovnejšie línie.

 

obrazok

 

Krvavý dekolt

Vzhľadom k tomu, že dopyt po plastickej chirurgii stále narastá, žiaden div, že svojich priaznivcov si získala aj táto "krvilačná metóda". V podstate to funguje tak, že odsatá krv z ramien je vložená do pŕs, a to za účelom získania ich plnšieho tvaru. Čo dodať? Kto nie je spokojný so službami push-up podprsenky, ten nech sa odoberie na operačnú sálu a poskytne tam vlastný materiál.

 

obrazok

 

Trblietky na zadku

Viete si predstaviť, že by ste v lete vyrazili na kúpalisko takto? Je fakt, že samotná aplikácia trblietok by sa nielen časovo pretiahla, ale ešte by hrozilo, že "ozdoby" sa dostanú do miest, kde vážne nemajú čo robiť. A po prvej šípke do vody by rovnako všetok "nános" bol fuč. Každopádne trend to v minulom roku bol...

 

obrazok

 




 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies