Toto mu nevyšlo: Prichytený zlodej si na úteku zlomil nohu

NETKY.SK • 1 August 2016, 12:27 • 2 min
Toto mu nevyšlo: Prichytený zlodej si na úteku zlomil nohu

BRATISLAVA/ROŽŇAVA – Zlodejov, ktorí kradli v stanovom tábore v Dedinkách v Rožňavskom okrese, odplašili ich obete slzotvorným sprejom.

slovakia

left justify in out

Páchatelia ďaleko neušli. Jeden si na úteku zlomil nohu, druhého krátko na to vypátral služobný pes. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, v stane, kde spala 52-ročná Češka, ukradli 3 600 českých korún a 620 eur. Povzbudení zlodeji vliezli aj do stanu k nemeckým manželom. Muž však použil slzotvorný prostriedok a páchatelia ušli. Privolaná hliadka jedného z nich s polámanou nohou chytila v blízkosti miesta činu. Dvadsaťročný mladík im tvrdil, že si chcel iba vypýtať cigaretu. Jeho o rok staršieho komplica za pomoci policajného psa zadržali pri obchode v obci Mlynky-Biele vody. Policajti zaistili aj ukradnutú peňaženku s peniazmi. Mladíci sú stíhaní vo väzbe. Obaja už boli za krádeže v predchádzajúcich dvoch rokoch odsúdení, preto im teraz hrozí až trojročný trest.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies