Toto je rap! Leeds uviedol nové dresy... a Warnock sa inšpiroval Eminemom

NETKY.SK • 27 Apríl 2012, 15:11 • 2 min
Toto je rap! Leeds uviedol nové dresy... a Warnock sa inšpiroval Eminemom

Toto je rap! Leeds uviedol nové dresy.

slovakia

left justify in out

imgLEEDS – Hi, my name is, my name is, my name is... Neil Warnock. No, popravde, nie je to také efektné ako "Slim Shady", že?

Ani to však nezastavilo trénera Leedsu United čerpať inšpiráciu od rapera Eminema, keď sa rozhodol pomôcť svojmu tímu uviesť nové dresy.

Warnock vo februári nahradil na Elland Roade Simona Graysona, a začiatok nebol ľahký, ale prekonal to. Dno krízy sa prejavilo asi mesiac po jeho nástupe na trénerskú stoličku, keď doma zahanbujúco podľahli Nottinghamu Forrest 3-7.
Tento víkend je na programe záverečné kolo 2.anglickej ligy a Leeds čaká domáci zápas proti Leicesteru. Oba tímy hrajú už iba o česť, keďže ani jeden z nich už nemôže postúpiť ani do play-off kvalifikácie o Premier League. Pre Leeds je to zbabraná sezóna, nakoľko sa do polovice sezóny pohybovali v tabuľke na miestach zaručujúce postup alebo play-off.

 
Warnock  po nástupe do funkcie dostal za úlohu stabilizovať tím, čo sa mu do určitej miery aj podarilo. Má s tým už bohaté skúsenosti, nakoľko sa mu podarilo postúpiť aj s predchádzajúcimi klubmi. Najprv to bol Sheffield United a naposledy QPR.

Avšak umiestnenie v strede tabuľky už nebude tolerované za 12 mesiacov, inak Warnock bude musieť baliť kufre a vypratať skrinku v šatni. {{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=JAcc_3eEMtU"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies