Toto je najstaršia matka na svete! Neuveríte, v koľkých rokoch čaká dieťa

NETKY.SK • 23 Máj 2018, 06:00 • 2 min
Toto je najstaršia matka na svete! Neuveríte, v koľkých rokoch čaká dieťa

SINALOA - Maria de la Luz otehotnela v neuveriteľne vysokom veku. Lekári tomu nechceli veriť, no ultrazvuk ukázal jasne, je to pravda.

slovakia

left justify in out

Maria de la Luz žijúca v Mexiku má 70 rokov a pod srdcom nosí dieťa. V súčasnosti je už v šiestom mesiaci. Seniorka o tom údajne ani netušila až do tretieho mesiaca, keď podozrivo často zvracala.

 

img

Foto: CEN/La Republica

 

Ultrazvuk potom odhalil, že čaká dievčatko. "Bolia ma nohy, zvraciam a mávam závrate,“ povedala Maria, ktorá kvôli vysokému veku bude pravdepodobne rodiť cisárskym rezom. Okrem toho má už doma sedem detí. Ak svoje ôsme dieťatko úspešne privedie na svet, stala by sa historicky najstaršou rodičkou na svete.

 

img

Maria de la Luz 

Foto: CEN/La Republica

 

Prventvo má zatiaľ Maria del Carmen Bousada de Lara, ktorá vo veku 66 rokov v roku 2006 porodila zdravé dvojčatá. O necelé tri roky potom zomrela na rakovinu a nechala ich osirelé.

 

Medzitým sa 63-ročná Britka a jej 65-ročný muž stali rodičmi. Jednoročné bábätko im ale nedávno vzala sociálka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies