Toto je najkrajšia žena na Zemi, Slovenka v súťaži pohorela!

NETKY.SK • 9 December 2013, 00:00 • 2 min
Toto je najkrajšia žena na Zemi, Slovenka v súťaži pohorela!

BRATISLAVA - Slovenka Lucia Slaninková sa neprebojovala ani medzi semifinálovú šestnástku.

slovakia

left justify in out

Trinásty ročník súťaže krásy Miss Earth 2013, ktorý sa konal v sobotu vo filipínskej metropole Manila, vyhrala 22-ročná Alyz Henrich z Venezuely. Pre túto juhoamerickú krajinu je to pritom už druhý triumf na súťažiach krásy v priebehu jedného mesiaca. V novembri sa totiž novou Miss Universe stala Venezuelčanka Gabriela Isler.

Miss Earth Air sa stala Rakúšanka Katia Wagner, Miss Earth Water je Punika Kulsoontornrut z Thajska a titul Miss Earth Fire patrí Catharine Choi z Južnej Kórei. Medzi osem finalistiek sa dostali aj zástupkyne Mexika, Filipín, Poľska a Srbska. Slovenka Lucia Slaninková sa neprebojovala ani medzi semifinálovú šestnástku, v ktorej boli okrem spomínaných aj reprezentantky Čile, Činy, Francúzska, Maurícia, Juhoafrickej republiky, Španielska, Turecka a USA.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona