Toto je najhľadanejší Slovák, polícia po ňom pátra vyše 15 rokov

NETKY.SK • 29 Január 2016, 15:09 • 2 min
Toto je najhľadanejší Slovák, polícia po ňom pátra vyše 15 rokov

BRATISLAVA – Osoba, po ktorej slovenská polícia pátra najdlhšie, je Ľubomír Siráň, ktorý býval v Martine a v pátraní je od 7. júla 1998 pre rôznu násilnú trestnú činnosť. TASR informovala Denisa Baloghová, hovorkyňa Prezídia Policajného zboru.

slovakia

left justify in out

Podľa kritéria dĺžky pátrania po osobe je druhým najhľadanejším Slovákom Ľudovít Šátor, bytom Dunajská Streda, ktorého hľadajú od januára 2000 pre rôznu násilnú trestnú činnosť. Nasleduje Pavol Egrecký, ktorý má uvedený pobyt vo Vrútkach. Strážcovia zákona ho hľadajú od decembra 2002, teda vyše 13 rokov. Podľa polície sa mal dopustiť rôznej násilnej trestnej činnosti a strážcovia zákona ho označujú ako nebezpečnú osobu.

 

Štefana Hegedüša polícia hľadá od septembra 2007 z dôvodu trestného činu vraždy. Prvú päticu Slovákov, ktorých sa polícii nedarí dolapiť najdlhšie, uzatvára Róbert Bínovský, bytom Senec. Je hľadaný pre rôznu závažnú násilnú a ekonomickú trestnú činnosť. Pátranie bolo v tomto prípade vyhlásené v júni 2010.

 

Od dnešného dňa môže každý pomôcť pri pátraní po najhľadanejších osobách v celej Európe. Hľadané osoby sú zverejnené na novej webovej stránke www.eumostwanted.eu, ktorá je spoločným projektom policajtov združených v ENFAST (European Network on Fugitive Active Search Teams).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona