Toto je dôvod, prečo mu hovoria Beštia! Mtawarira demonštroval neuveriteľnú silu pred súbojom s Anglickom

NETKY.SK • 31 Máj 2012, 15:22 • 2 min
Toto je dôvod, prečo mu hovoria Beštia! Mtawarira demonštroval neuveriteľnú silu pred súbojom s Anglickom

Toto je dôvod, prečo mu hovoria Beštia! Mtawarira demonštroval neuveriteľnú silu pred súbojom s Anglickom - Ostatné športy JUŽNÁ AFRIKA - Anglicko sa bude musieť mať na pozore!

slovakia

left justify in out

imgJUŽNÁ AFRIKA - Anglicko sa bude musieť mať na pozore! Takáto je sila Tendaia "The Beast" Mtawarira, ktorý na nich čaká v Južnej Afrike.

Mocný Tendai Mtawarira vyslal varovný signál pre hráčov Stuarta Lancastera, keď cez víkend predviedol neskutočnú demonštráciu sily.

Forward Žralokov ohromil všetkých hráčov a fanúšikov, keď počas zápasu Super 15 proti Stormers zdvihol a udržal svojho tímového kolegu Antona Breslera, aby nespadol dozadu na hlavu a chrbát. Zachránil ho tým od možného vážneho zranenia.
Je to obdivuhodný výkon, ak si uvedomíte, že Bresler má 198cm a váži viac ako 115kg.

Mtawarira si užíva svoju hrôzostrašnú povesť odkedy sa mu podarilo zastrašiť „Býka Anglicka“, Phila Vickeryho, počas zápasu v roku 2009.
Neskutočne silný Juhoafričan urobil z hrdého bývalého kapitána Anglicka hromadu trosiek, keď ho počas 45 minút trápil a trýznil v mlynoch.

Mtawarira bol nominovaný do tréningového tímu Springboks na 3 skúšobné zápasy na budúci mesiac.{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=DhskvFHeb6Y"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies