Toto dokážu vymyslieť iba Japonci

NETKY.SK • 9 Február 2016, 18:18 • 2 min
Toto dokážu vymyslieť iba Japonci

BRATISLAVA - Tvrdíte, že patríte medzi tých, ktorý by dokázali žiť kdekoľvek? Tak ešte nekričte hop. Niekedy je totiž veľmi ťažké pochopiť tradície, zvyky alebo spôsob života v iných krajinách. Napríklad také Japonsko. Pozrite si desať najšialenejších vynálezov, ktoré uzreli svetlo sveta práve v Japonsku.

slovakia

left justify in out

Dáždnik s pršiplášťom

Ak naozaj neznášate dážď, tento dáždnik je pre vás tým pravým orechovým.

obrazok

Už žiaden vlas v jedle

V Japonsku vraj zničí ženám jedenie rezancov až desať účesov ročne. A tak, aby sa to nestávalo, vymysleli tento šikovný vlasolapač, s ktorým si v pokoji pochutnajú na rezancoch a on zabráni padaniu vlasov do taniera. 

obrazok

Podušky pre nezadaných

Ste single a chýba vám občas objatie? Aj tento problém Japonci vyriešili. Pre ženy je tu dokonalá atrapa mužského náručia, pravda síce len polovičné, ale zase si môžete vybrať farbu košele. A nezabudli ani na pánov. Tí zase môžu zložiť hlavu do ženského lona.

obrazok

Bezpečný spánok v metre

Tak táto prilba by vám rozhodne nemala pri cestovaní metrom chýbať, teda pokiaľ v ňom radi spíte. Jednak vás chráni proti pádu pri prudkom zastavení, tiež vám drží hlavu, aby vám snáď nepadala susedovi na rameno a keď si na štítok nalepíte aj ceduľku so stanicou, kde chcete vystúpiť, potom sa určite nájdu dobré duše, ktoré vás zobudia. 

obrazok

Keď zabudnete zapaľovač

Nechcete otravovať okoloidúcich, keď si chcete zapáliť cigaretu a nemáte pri sebe zápalky ani zapaľovač? Potom stačí vytiahnuť z vrecka túto štýlovú lupu, ktorá vďaka slnečnému žiareniu zapáli aj vašu cigaretu. Nevieme, ako to ale Japonci robia, keď slnko nesvieti.

obrazok

Obal na banány
Poznáte to, strčíte banán do kabele a potom sa v nej prehrabujete, aby ste našli peňaženku, alebo mobil a než nastane čas na desiatu, je banán v lepšom prípade nahnedlý, v tom horšom už vám tečie po kabele. Japonci to asi tiež nemajú radi, tak dali svetu tento praktický kryt na banány. Len nemáme tušenie, ako to urobiť, keď bude banán väčší.

obrazok

Držiak brady do MHD

Japonci zrejme trávia až príliš veľa času na cestách, pretože inak si vznik tohto držiaka na spanie v hromadnej doprave nevieme vysvetliť. Trošku sa obávame, že u nás by takto pokojne pani nespala, dávno by jej držiak brady niekto podkopol.

obrazok

Toaltený papier všade so sebou

S týmto vynálezom už nikdy nebudete musieť riešiť, či si máte alebo nemáte čím utrieť rezance, ruky, zadok... Proste čokoľvek, čo práve potrebujete. 

obrazok

Pohľad do ucha

Tak nejako by sme voľne preložili tento výmysel. Ak vás niekedy snáď zaujímalo, ako to vyzerá v uchu, potom máte jedinečnú šancu to s týmto vynálezom zistiť. Taký malý ušný periskop.

obrazok


 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies