Toto by ste od hviezdy Nicki Minaj nečakali! Svojím gestom vyrazila mnohým dych

NETKY.SK • 8 Máj 2017, 17:40 • 2 min
Toto by ste od hviezdy Nicki Minaj nečakali! Svojím gestom vyrazila mnohým dych

BRATISLAVA - Americká rapperka Nicki Minaj ponúkla niekoľkým študentom, že im zaplatí školné, pôžičky a ostatné účty.

slovakia

left justify in out

Urobila tak po tom, ako jeden z fanúšikov reagoval na jej príspevok na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde rapperka vyhlásila súťaž, ktorej výherca by sa mohol zúčastniť 25. mája na odovzdávaní hudobných cien Billboard. Fanúšik jej navrhol, že by mohla namiesto toho prispieť na ich školné či účty.

 

"Pošlite mi dôkaz toho, čo musíte zaplatiť, aby som si všetko mohla overiť a ja zaplatím. Kto sa chce pridať do tejto súťaže? Myslím to vážne...mám to zariadiť?" napísala Minaj na Twitteri. Po ukončení súťaže, kde sa jej ozvalo viacero fanúšikov s prosbou, aby im rapperka pomohla zaplatiť účty, sa Minaj vyjadrila, že by mohla podobnú súťaž urobiť aj v nasledujúcich mesiacoch.

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala kariéru mixtapeom Playtime Is Over (2007). Prvý album Pink Friday jej vyšiel v roku 2010 a v USA i vo Veľkej Británii zaň získala platinu. V roku 2012 vydala štúdiovku Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships.

 

Jej zatiaľ posledným albumom je The Pinkprint (2014). Ako herečka sa predstavila v snímkach Jedna za všetky (2014) a Barbershop: The Next Cut (2016), pričom tiež prepožičala hlas Steffie v animáku Doba ľadová: Zem v pohybe (2012).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies