Tošičov návrat na Old Trafford, spomína v dobrom

NETKY.SK • 3 November 2015, 09:27 • 2 min
Tošičov návrat na Old Trafford, spomína v dobrom

MANCHESTER - Srbský futbalový stredopoliar vo farbách CSKA Moskva Zoran Tošič zažije v utorok návrat do starého známeho prostredia. V drese súčasného ruského zamestnávateľa sa predstaví v manchesterskom chráme Old Trafford, kde celý rok 2009 pôsobil v drese tamojšieho klubu United.

slovakia

left justify in out

"Teším sa, že som späť. Pred zápasom som veľmi vzrušený. Strávil som tu skvelý rok. Bol som vtedy mladý chlapec a nemal veľa skúseností, ale bolo to pre mňa nádherné obdobie," cituje oficiálna stránka Európskej futbalovej únie (UEFA) slová 28-ročného rodáka zo srbského Zrenjaninu, ktorý za "červených diablov" odohral dovedna päť stretnutí.

 

Šikovného stredopoliara známeho množstvom nečakaných kľučiek si do kádra vyhliadol legendárny Sir Alex Ferguson. "Bolo to pre mňa dôležité. Myslím si, že vďaka pôsobeniu v Manchestri sa zo mňa stal lepší hráč. Bol som sklamaný, že som nenastupoval toľko, ako som si predstavoval, ale veľa som sa naučil po futbalovej aj ľudskej stránke. V utorok urobíme, čo bude v našich silách, aby sme dosiahli dobrý výsledok," skonštatoval 69-násobný srbský reprezentant, ktorý si zahral na MS 2010 v JAR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies