Tortorella bude trénerom Vancouveru

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 10:51 • 2 min
Tortorella bude trénerom Vancouveru

VANCOUVER - Hokejový tréner John Tortorella nebol dlho bez práce. Po ukončení pôsobenia v klube NHL New York Rangers prevezme Vancouver Canucks.

slovakia

left justify in out

Tortorella bol najväčším kandidátom na post uvoľnený Alainom Vigneaultom. Ten sa medzičasom už stal novým koučom práve v Rangers. Tortorella priletel v závere minulého týždňa do Vancouveru, vedenie Canucks ho predstaví ako nového hlavného trénera v utorok na tlačovej konferencii. Ďalšími kandidátmi boli doterajší asistent v LA Kings John Stevens a bývalý kormidelník Columbusu Scott Arniel, ktorý naposledy viedol farmu Canucks v Chicagu.

Tortorella doteraz pracoval na pozícii hlavného trénera v NHL v Tampe Bay a v New Yorku Rangers. V roku 2004 sa stal koučom roka a priviedol Lightning k zisku Stanleyho pohára. V Rangers musel skončiť pred mesiacom po prehre v druhom kole play-off s Bostonom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies