Torresov gól priblížil Atléticu Ligu majstrov

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 09:34 • 2 min
Torresov gól priblížil Atléticu Ligu majstrov

MADRID - Útočník Fernando Torres (31) strelil víťazný gól v stredajšom súboji Atlética Madrid na trávniku Villarreralu v španielskej Primera División a priblížil svoj tím k opätovnej účasti vo futbalovej Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Bývalá hviezda FC Liverpool Torres profitoval v 74. min z chyby Erica Baillyho, predviedol bežecké sólo takmer z polovice ihriska s loptou a po oklamaní dvoch obrancov aj brankára zakončil do odkrytej bránky. Strelecký žolík Atlética Torres sa objavil na trávniku len 12 minút pred svojím gólom ako striedajúci hráč za Maria Mandžukiča.
 

"Tento zápas bol veľmi tesný a rozhodnúť pre seba ho mohol ktorýkoľvek z tímov. Gól sme napokon dali my a zrejme nemôžeme povedať, že je to nespravodlivé," povedal Torres pre TV Canal Plus. Po chvíli dodal: "Gól znamená priblíženie si Ligy majstrov na ďalšiu sezónu. Čím skôr to budeme mať vo vrecku, tým lepšie."

 

Úradujúci španielsky majster Atllético Madrid je momentálne v tabuľke na 3. mieste s odstupom 9 bodov na vedúcu Barcelonu. Druhý je Real Madrid, ktorý má Kataláncov na dostrel 2 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies