Torres zostáva v hre o majstrovstvá sveta

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 14:08 • 2 min
Torres zostáva v hre o majstrovstvá sveta

MADRID - Fernando Torres je sám prekvapený, ako dlho zostáva v hre o účasť na futbalových majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

V nedeľu ho tréner Vicente del Bosque nominoval na piatkový prípravný zápas s Bolíviou. Útočník FC Chelsea, ktorý bol pri všetkých úspechoch tejto generácie španielskych futbalistov, živí šancu na svetový šampionát aj vďaka sobotňajšiemu "madridskému" finále Ligy majstrov a zdravotnému stavu kanoniera Atlética Diega Costu. Tieto okolnosti prinútili Del Bosqueho odložiť zverejnenie konečného 23-členného zoznamu.

 

"Už je to rok, čo som naposledy hral za Španielsko, ale keď tréner včera čítal mená, dúfal som, že budem medzi nimi. Moja šanca cestovať na majstrovstvá sveta je znova o niečo vyššia," potešil sa hrdina viedenského finále ME 2008 s Nemeckom. So Španielskom získal pred štyrmi rokmi aj titul majstra sveta a predvlani sa podieľal na obhajobe európskeho primátu. 

 

Po dueli proti Bolívii, v ktorom nenastúpia hráči Realu ani Atlética, odohrá Španielsko ešte prípravný zápas so Salvadorom vo Washingtone a následne ho čaká presun do Brazílie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona