Torres zostane, potvrdilo AC Miláno

NETKY.SK • 15 December 2014, 18:41 • 2 min
Torres zostane, potvrdilo AC Miláno

MILÁNO - Napriek špekuláciám o návrate Fernanda Torresa do Veľkej Británie zostane tento španielsky futbalový útočník na hosťovaní v AC Miláno.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný zakončovateľ prišiel do Talianska v letnom prestupovom období na dvojročné hosťovanie z londýnskeho klubu FC Chelsea, ale nepodarilo sa mu prinavrátiť formu z pôsobení v Atléticu Madrid a FC Liverpool. V desiatich ligových stretnutiach v drese "rossoneri" strelil Torres jediný gól a hovorilo sa o januárovom predčasnom ukončení jeho hosťovania.

 

"Nemyslím si, že odíde, aj keď je trh nepredvídateľný. Mal smolu, postihli ho zranenia a prišiel z rozdielnej ligy. Musíme byť trpezliví, je pre nás dôležitý. Pravdepodobne sa vráti do starej formy," povedal pre Sky Sports Italia viceprezident a výkonný riaditeľ Milánčanov Adriano Galliani. 

 

Britské médiá neotáľali a Torresovi už stihli nájsť nového, resp. staronového zamestnávateľa. Rodáka z Fuenlabrady spájajú s návratom do FC Liverpool, teda klubu, z ktorého prestúpil v januári 2011 za 50 miliónov libier do FC Chelsea. Za "The Reds" nastúpil na 102 ligových zápasov a dal 65 gólov. V londýnskom mužstve už nebola jeho bilancia v Premier League taká žiarivá, v 110 dueloch prekonal súperových brankárov iba 20-krát. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies