Torres získal Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca šampionátu

NETKY.SK • 2 Júl 2012, 07:06 • 2 min
Torres získal Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca šampionátu

Torres získal Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca šampionátu - Futbal Španielsky futbalový útočník Fernando Torres získal Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca EURO 2012. Rozhodli o tom jeho gól a asistencia v závere finálového duelu proti Taliansku na

slovakia

left justify in out

img

Španielsky futbalový útočník Fernando Torres získal Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca EURO 2012. Rozhodli o tom jeho gól a asistencia v závere finálového duelu proti Taliansku na štadióne v Kyjeve (4:0).
      Útočník londýnskej Chelsea zaznamenal na turnaji tri presné zásahy a jednu gólovú prihrávku rovnako ako Nemec Mario Gomez. V porovnaní so zakončovateľom Bayernu Mníchov však Torres odohral menej minút a práve to mu zabezpečilo primát topkanoniera šampionátu.
      Tri góly strelili okrem Torresa s Gomezom ešte Talian Mario Balotelli, Rus Alan Dzagojev, Chorvát Mario Mandžukič a Portugalčan Cristiano Ronaldo. Aj na EURO 2008 putovala Zlatá kopačka do Španielska zásluhou štvorgólového Davida Villu, ktorý na ME v Poľsku a na Ukrajine neštartoval pre zranenie.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies