Torres: Tottenham čoskoro ovládne Premier League

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 14:52 • 2 min
Torres: Tottenham čoskoro ovládne Premier League

MADRID - Podľa španielskeho útočníka Fernanda Torresa nadišiel v anglickom futbale čas Tottenhamu Hotspur.

slovakia

left justify in out

Mužstvo pod vedením argentínskeho trénera Mauricia Pochettina výrazne napreduje a druhé miesto v uplynulej sezóne Premier League preň nemusí byť stropom. "Pochettino odvádza skvelú prácu miešaním talentovaných mladých hráčov so skúsenými. Robia to v klube skutočne dobre. V minulom ročníku už boli skutočne blízko titulu, v budúcnosti ho aj získajú," vyhlásil 32-ročný útočník madridského Atlética na oficiálnom webe svojho zamestnávateľa.

 

Torres má s Premier League bohaté skúsenosti, veď v rokoch 2007 - 2015 si v nej obliekal dresy FC Liverpool a FC Chelsea. "Tottenham je úžasný klub so skvelými fanúšikmi. Počas pôsobenia v Anglicku sa mi vždy rátalo hrať proti nemu na White Hart Lane," doplnil Torres, ktorý bude so svojím Atléticom čeliť Tottenhamu v piatok v Austrálii v rámci Medzinárodného pohára majstrov. Obhajcom nečakaného titulu v Premier League bude Leicester City.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona