Torres si poranil koleno, nepomôže španielskej reprezentácii

NETKY.SK • 2 Október 2013, 11:40 • 2 min
Torres si poranil koleno, nepomôže španielskej reprezentácii

LONDÝN - Futbalista FC Chelsea Londýn Fernando Torres utrpel pri utorkovom víťazstve v Lige majstrov na ihrisku Steauy Bukurešť (4:0) zranenie kolena a nebude sa môcť budúci týždeň pripojiť k španielskej reprezentácii pred nadchádzajúcimi kvalifikačnými duelmi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný útočník mal v stredu podstúpiť vyšetrenia, tréner anglického klubu Jose Mourinho však verí, že Torresove zdravotné problémy nebudú vážneho charakteru. "Náš lekár povedal, že by nemalo ísť o také vážne zranenie, aké nedávno utrpel Marco Van Ginkel (vynechá šesť mesiacov, pozn. red.). Musíme však počkať na výsledky magnetickej rezonancie," uviedol Mourinho pre oficiálnu internetovú stránku Chelsea. Torres by ani v prípade ideálneho zdravotného stavu nemohol nastúpiť v najbližšom zápase Premier League proti Norwichu, keďže si odpykáva trest za červenú kartu, ktorú dostal v dueli s Tottenhamom. Podľa portugalského kouča by mal mať dostatok času na vyliečenie, aby stihol súboj s Cardiffom, ktorý sa hrá 19. októbra. "Je to veľká smola pre tohto chlapíka, pretože bol na tom výborne po fyzickej stránke a proti Tottenhamu hral cez víkend fantasticky. Taký je však futbal," dodal Mourinho.

Torres v utorok opustil trávnik už po 11-tich minútach. Londýnčania si aj bez svojej útočnej opory hladkým víťazstvom v Bukurešti napravili chuť po prehre v 1. kole skupinovej fázy LM s Bazilejom. O triumf "The Blues" sa dvomi presnými zásahmi postaral brazílsky stredopoliar Ramires.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies