Torres ide na hosťovanie do Atletica Madrid: Konečne späť doma

NETKY.SK • 29 December 2014, 10:32 • 2 min
Torres ide na hosťovanie do Atletica Madrid: Konečne späť doma

MADRID - Španielsky futbalový útočník Fernando Torres sa vracia do Atletica Madrid. Do tímu úradujúceho šampióna La Ligy putuje z milánskeho AC na hosťovanie až do konca sezóny 2015/2016. Atletico o tom informovalo na svojej oficiálnej webstránke.

slovakia

left justify in out

"Konečne späť doma. Ďakujem všetkým, ktorí sa postarali o to, aby sa tento sen stal skutočnosťou," napísal na svoje konto na Twitteri 30-ročný Torres. Ten je odchovancom Atletica, v jeho prvom tíme hral v rokoch 2001 až 2007 a v 214 zápasoch zaznamenal 82 gólov. Z Madridu odišiel do FC Liverpool a v roku 2011 do londýnskej Chelsea, kde sa strelecky trápil. V lete preto zamieril na hosťovanie do AC Miláno a cez víkend sa Chelsea s AC dohodli na trvalom prestupe.
      

Torres je majstrom sveta z roku 2010 a dvojnásobným majstrom Európy z rokov 2008 a 2012, s "The Blues" vyhral Ligu majstrov aj Európsku ligu UEFA. V tejto sezóne odohral za AC v Serii A len 10 zápasov a strelil jeden gól.
      

Hosťovanie z milánskeho AC do Atletica zainteresované strany definitívne spečatia 5. januára, keď sa v Taliansku oficiálna začína prestupové obdobie. Torres ešte predtým musí absolvovať lekársku prehliadku v Madride.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona