Torres bojuje v Chelsea s úlohou náhradníka, no myslí na šampionát

NETKY.SK • 5 Apríl 2014, 11:53 • 2 min
Torres bojuje v Chelsea s úlohou náhradníka, no myslí na šampionát

LONDÝN - Španielsky futbalový útočník Fernando Torres plánuje dodržať svoj kontrakt v FC Chelsea napriek tomu, že sa v posledných zápasoch objavil na lavičke klubu zo Stamford Bridge. Tridsaťročný zakončovateľ, ktorý prišiel do londýnskeho klubu pred tromi rokmi za 50 miliónov libier z konkurenčného FC Liverpoolu, má ešte zmluvu s "The Blues" na ďalšie dve sezóny.

slovakia

left justify in out

Hlavný tréner Joe Mourinho vyhlásil, že Torres má stále svoje miesto v Chelsea, aj keď ho nepostavil od začiatku v prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov na ihrisku Paríž St. Germain. 
      

"Tréner vie čo robí a keď si myslí, že mám hrať, tak ma postaví do základu. Je na mne, aby som mu na to dal čo najviac dôvodov," povedal Torres pre denník Independent a dodal: "Mohol by som to riešiť aj inak. Nadávať na trénera, na spoluhráčov a sťažovať sa na všetko okolo, ale to by bolo hlúpe. Musím začať od seba, na každom tréningu makať naplno a hrať tak, aby ma Jose postavil." 
      

Torres strelil v tejto sezóne v Premier League v 23 zápasoch len štyri góly, celkovo vo všetkých súťažiach napol sieť deväťkrát v 33 dueloch. Bývalý kanonier Atletica Madrid však myslí aj na blížiace sa majstrovstvá sveta v Brazílii a verí, že sa dostane do konečnej nominácie úradujúcich majstrov Európy a sveta. 
      

"Konkurencia v útoku je silná, ale verím, že sa do nominácie dostanem. Vždy rozhoduje aktuálna forma a preto bude najbližšie obdobie pri tvorbe tímu veľmi dôležité. Milujem hrať za svoju krajinu a som rád, že som bol na dvoch majstrovstvách Európy a jedných majstrovstvách sveta. Prepísali sme históriu, keď sme vyhrali dvakrát po sebe majstrovstvá Európy a raz majstrovstvá sveta, tri veľké turnaje po sebe predtým nikto nevyhral. Teraz chceme vyhrať štvrtý, bol by to obrovský úspech pre našu generáciu," dodal na záver Torres. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona