Torpedo Moskva angažovalo obrancu Franjiča a brankára Blaževiča

NETKY.SK • 4 August 2014, 13:42 • 2 min
Torpedo Moskva angažovalo obrancu Franjiča a brankára Blaževiča

MOSKVA - Nováčik ruskej futbalovej ligy Torpedo Moskva angažoval austrálskeho reprezentačného obrancu Ivana Franjiča a chorvátskeho brankára Gorana Blaževiča.

slovakia

left justify in out

Obaja podpísali s klubom trojročný kontrakt, pričom v novom drese by mohli debutovať v sobotňajšom zápase proti Zenitu Petrohrad.
     

Dvadsaťšesťročný Franjič prichádza do Torpeda z tímu Brisbane Roar, s ktorým získal trikrát austrálsky titul. Svoju krajinu reprezentoval aj na nedávnych MS v Brazílii, no jeho účinkovanie na šampionáte malo krátke trvanie, keďže si hneď v úvodnom zápase proti Čile poranil zadný stehenný sval. V ruskej Premier Lige bude jediným austrálskym zástupcom po tom, čo jeho krajan Luke Wilkshire odišiel z Dinama Moskva do Feyenoordu Rotterdam.
     

Blaževič, ktorý na svoju prvú príležitosť v chorvátskom národnom tíme stále čaká, naposledy pôsobil v bulharskom klube Levski Sofia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies