Tori Spelling si zahrá vo filme Jamesa Franca

NETKY.SK • 10 Január 2016, 12:59 • 2 min
Tori Spelling si zahrá vo filme Jamesa Franca

USA - Americká herečka Tori Spelling sa predstaví v novej verzii televízneho filmu Mama, smiem spať s netvorom? (1996), na ktorom sa bude podieľať americký herec, režisér a producent James Franco.

slovakia

left justify in out

Informáciu filmár prezradil počas mediálneho turné americkej Asociácie televíznych kritikov (Television Critics Association), na ktorom diskutoval o seriáli 11.22.63, kde stvárňuje hlavnú postavu.

 

Štyridsaťdvaročná rodáčka z Los Angeles si v remakeu zahrá matku hlavnej hrdinky, ktorá sa zapletie s nebezpečným mladíkom. Spelling účinkovala aj v pôvodnej verzii, kde sa predstavila ako zamilovaná tínedžerka Laurel Lewisohn, ktorá spolu s matkou odkrývala temnú minulosť jej zdanlivo perfektného priateľa Kevina. Franco sa pod snímku podpíše ako výkonný producent.


Tori Spelling je známa predovšetkým ako Donna Martin zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 - 2000). Účinkovala aj v snímkach A Friend to Die For (1994), Trick (1999), Scary Movie 2 (2001) či Pobozkajte nevestu (2007).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies