Tori Spelling prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 10:19 • 2 min
Tori Spelling prepustili z nemocnice

LOS ANGELES - Americkú herečku Tori Spelling prepustili v sobotu z nemocnice v Los Angeles, kde strávila šesť dní.

slovakia

left justify in out

Oficiálny dôvod jej hospitalizácie nie je známy, nemenovaný zdroj z jej okolia však pre magazín Us Weekly prezradil, že 40-ročnú Spelling trápila silná migréna. "Migrény ju trápia takmer celý život, už odkedy bola tínedžerka. Už v minulosti ju museli pre migrénu hospitalizovať," uviedol zdroj.

 

Iný zdroj vyhlásil, že pôvodom herečkinej migrény je stres z pracovného vyťaženia, predovšetkým z nakrúcania reality šou True Tori. "Očividne má migrény zo stresu, pretože momentálne je veľmi vystresovaná a prepracovaná. Vzala si toho na seba príliš veľa," uviedol. V nemocnici trávil so Spelling veľa času jej manžel Dean McDermott, ktorý ju vlani v decembri podviedol a následne nastúpil na liečenie. Dvojica sa momentálne snaží prekonať rodinnú krízu. 

 

Tori Spelling je známa predovšetkým ako Donna Martin zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 - 2000). Účinkovala tiež v snímkach ako A Friend to Die For (1994), Trick (1999), Scary Movie 2 (2001) či Pobozkajte nevestu (2007). S McDermottom sa zosobášila 7. mája 2006. Majú spolu štyri deti, pričom najmladší syn Finn Davey sa narodil v auguste 2012. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies