Topmodelka Michaela Kocianová mala vynikajúci rok

NETKY.SK • 1 Január 2016, 13:23 • 2 min
Topmodelka Michaela Kocianová mala vynikajúci rok

BRATISLAVA - Michaela Kocianová, topmodelka agentúry Elite, hodnotí uplynulý rok veľmi pozitívne. „Úprimne, rok 2015 vnímam ako vynikajúci.

slovakia

left justify in out

Veľa ma naučil a posunul opäť vpred. Priala by som si však viac takých dní ako sú Vianoce, keď sa všetci stretneme doma a máme na seba viac času. Počas roka sme rozlietaní, pracovne vyťažení a rodinných chvíľ nie je až tak veľa,“ povedala pre agentúru SITA.


Na otázku, či si dáva predsavzatia a na čo sa najviac teší v nasledujúcom roku, odpovedala: „Dva roky späť som si dala predsavzatie, že prestanem fajčiť, čo sa mi už takmer dva roky úspešne darí dodržiavať. Vďačím za to aj môjmu vtedajšiemu partnerovi Filipovi. Teraz intenzívne pracujem na svojej trpezlivosti, som veľmi temperamentný človek a myslím si, že by som to mohla lepšie korigovať. A na čo sa teším? Na všetko! Na pády aj vzostupy. Na pády, ktoré ma ako človeka veľa naučia, a úspechy - na dobrý pocit po dobre odvedenej práci,“ uzavrela Kocianová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona