Topher Grace považuje manželstvo Kunis a Kutchera za fascinujúce

NETKY.SK • 6 November 2015, 10:08 • 2 min
Topher Grace považuje manželstvo Kunis a Kutchera za fascinujúce

LOS ANGELES - Americký herec Topher Grace, predstaviteľ Erica Formana zo sitkomu Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006), považuje manželstvo jeho hereckých kolegov Mily Kunis a Ashtona Kutchera za fascinujúce.

slovakia

left justify in out

Trojica sa zoznámila pri nakrúcaní spomínaného komediálneho seriálu. V rozhovore s Andym Cohenom v americkej relácií Watch What Happens Live, 37-ročný rodák z New Yorku priznal, že si počas ôsmich rokov nakrúcania nevšimol náznaky toho, že by dvojica mohla niekedy tvoriť manželský pár. Podľa jeho slov je spomínaný vzťah fascinujúci nielen pre verejnosť, ale aj pre herecké obsadenie obľúbeného seriálu. "Je to ako keď sa dvaja z vašich najlepších priateľov stretnú roky po strednej škole a dajú sa dokopy," vysvetlil pocity z manželského páru, ktorý sa prvý raz pobozkal práve na nakrúcaní komediálneho seriálu, kde stvárňovali Jackie Burkhart a Michaela Kelsa.


Topher Grace, celým menom Christopher John Grace si okrem spomínaného sitkomu zahral vo filmoch Traffic - Nadvláda gangov (2000), Úsmev Mony Lízy (2003), V dobrej spoločnosti (2004), P.S. (2004), Spider-Man 3 (2007), Predátori (2010), Veľká svadba (2013) alebo Interstellar (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies