Topfest ponúkne najväčšie pódium v histórii festivalu

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 16:40 • 2 min
Topfest ponúkne najväčšie pódium v histórii festivalu

BRATISLAVA - Tohtoročný Topfest, ktorý sa bude konať od 26. do 28. júna na letisku v Piešťanoch, ponúkne najväčšie pódium v histórii festivalu.

slovakia

left justify in out

Stage, ktorý používajú interpreti ako Metallica či Madonna, je 45 metrov široký, 28 metrov hlboký a váži 75 ton. Na jeho stavaní bude pracovať sto ľudí. Len strechu pódia privezie do Piešťan 20 kamiónov. Súčasťou stageu je aj časť vysunutá do publika.

Organizátori pre návštevníkov a návštevníčky pripravili 80 stánkov s občerstvením a 40 stánkov s iným tovarom. K dispozícii budú tiež nabíjačky na mobilné telefóny, bankomat alebo zdravotné stredisko s chladničkami na uskladnenie liekov a inzulínu.

 

Okrem 25 záchranárov sa na organizácii podieľa 60 policajtov a tiež 80 usmerňovateľov dopravy a 160 členov SBS. Parkovací lístok na všetky dni festivalu bude stáť dve eurá. Kyvadlová doprava bude premávať po trase železničná stanica - Kocka - stanové mestečko, druhá trasa povedie priamo do areálu festivalu. Cestovné bude 70 eurocentov. Heslo k bezplatnému pripojeniu na internet bude možné získať v informačných stánkoch. 

 

Festivalový areál otvoria vo štvrtok 26. júna o 11:00, stanové mestečko už o deň skôr, teda v stredu o 12:00. Stanovanie bude počas trvania podujatia zadarmo. 

 

Program Topfestu tento rok ponúkne mená ako Thirty Seconds To Mars, Helloween, Kabát, Sabaton, Pavol Habera a Team, Marky Ramone's Blitzkrieg, The Toy Dolls, Tomáš Klus, Mandrage, Alkehol, Horkýže slíže, IMT Smile, Desmod, Zóna A, Zoči voči a ďalšie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies