Topánky, ktoré musíte mať

NETKY.SK • 12 Január 2015, 11:00 • 2 min
Topánky, ktoré musíte mať

BRATISLAVA - Ktoré druhy topánok musí mať každá žena vo svojom šatníku? Nemusíte mať doma 100 druhov topánok, no z tých základných typov, ktoré vám dnes predstavíme by ste mali mať doma aspoň jeden pár.

slovakia

left justify in out

Väčšinou má každá žena vo svojom botníku veľké množstvo topánok, ale iba pár svojich "obľúbencov" na ktoré nedá dopustiť. Patríte medzi ne alebo ste jednou z tých, ktorá si obujú každý deň niečo iné? A máte medzi nimi tieto základné druhy topánok?

 

Čierne lodičky

Čaká vás spoločenksá udalosť a neviete ako dlho budete stáť na nohách? Čierne lodičky na miernom podpätku sú ideálna voľba. A hodia sa aj na každodenné nosenie.

obrazok

Baleríny

Tieto topánky nepatria práve k najelegantnešiemu čo doma máte. Ale keď chcete pôsobiť mladistvo a netrpieť celý deň na vysokých podpätkoch siahnite práve po nich.

obrazok

Sandále

Nič sa nehodí k letným šatom viac ako sandále na platforme. No okrem tých existujú ešte sandále bez opätku, tzv. kristusky. Horúce počasie by bez nich hádam ani neexistovalo. Čim divokejšia farba a vzor, tým lepšie.

obrazok

obrazok

Kozačky

Sukne sú celoročnou záležitosťou o tom niet pochýb. Ak si chcete oblieť sukňu aj v sychravom počasí v lodičkách by vám bola zima. Preto si vyberte kozačky, v ktorých budete pôsobiť elegantne a štýlovo.

obrazok

Tenisky, botasky

Nohy vo fitnescentrách potrebujú tiež svoje pohodlie. A práve vtedy prichádza čas na pohodlné tenisky, v ktorých si vaše nohy oddýchnu.

obrazok

Conversy

Každá z nás si potrebuje niekedy rýchlo odskočiť, napríklad na nákup. Vtedy nie je čas zaoberať sa správnym výberom topánok. Práve v tú chvílu sú najvhodnejšou voľbou conversky.

obrazok

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies