TOP ženou slovenského biznisu sa stala Petra Berecová

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 19:53 • 2 min
TOP ženou slovenského biznisu sa stala Petra Berecová

BRATISLAVA - Víťazkou ankety TOP žena slovenského biznisu pre rok 2016 je Petra Berecová, Senior Vice President Executive Management, Deutsche Telekom AG. Rozhodla o tom odborná porota zložená z vedúcich manažérov významných spoločností. Výsledky ankety oznámili dnes večer slávnostne oznámili v Bratislave.

slovakia

left justify in out

V online hlasovaní zvíťazila Katarína Kurucová, Managing Director z Komerčí banky, a.s., pobočka zahraničnej banky. Anketu už piaty rok vyhlásil denník Hospodárske noviny spolu s hlavným partnerom podujatia - spoločnosťou PwC.

 

V súťaži TOP žena slovenského biznisu pre rok 2016 bolo nominovaných desať žien pôsobiacich v manažérskych pozíciách, ktoré majú za sebou zaujímavý biznisový príbeh.

Víťazka ankety od marca 2016 pôsobí v centrále spoločnosti Deutsche Telekom na pozícii Senior Vice President Group Executive Management. Jej úlohou je vybudovať celoskupinový, globálny tím HR executive manažérov, zladiť procesy a produkty a ako HR poradca sprevádzať niekoľko tisícčlenný tím vyšších manažérov skupiny počas ich celého zamestnaneckého cyklu. Hovorí plynulo po nemecky, anglicky a japonsky.

 

Porota pri rozhodovaní o víťazke prihliadala na význam spoločnosti, v ktorej kandidátka pracuje, prestíž danej spoločnosti, ako aj vplyv kandidátky na chod spoločnosti a na úspechy dosiahnuté počas pôsobenia kandidátky v manažérskej pozícii.

 

"Musím povedať, že v tomto roku sme mali opäť výnimočnú desiatku finalistiek a každá z dám by si zaslúžila ocenenie TOP žena slovenského biznisu. Teší nás aj záujem verejnosti, o ktorom svedčí počet odovzdaných hlasov, a to viac ako 19.000, ktorý sa oproti prvému ročníku zniekoľkonásobil", povedala Marcela Šimková, šéfredaktorka Hospodárskych novín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies