TOP 5 najbizarnejších úmrtí

NETKY.SK • 18 November 2017, 08:44 • 2 min
TOP 5 najbizarnejších úmrtí

BRATISLAVA - Smrť si nevyberá. Keď si má po vás prísť tak príde. A je jedno čo práve robíte. Prečítajte si o najbizarnejších príčinách smrti.

slovakia

left justify in out

Obesila ho len tak "pre radosť"

Veľa ľudí má rôzne sexuálne úchylky. Ale istý britský pár mal veľmi zvlástne "chúťky". Pri predohre sa hrali na neonacistickú popravkyňu a jej väzňa. Moc sa im to ale nepodarilo. Keď žena podkopla stoličku svojmu priateľovi vo chvíli, keď mal na krku slučku stalo sa niečo tragické. Muž sa obesil a ona ho už nedokázala zachrániť.

 

Spadla rovno "z neba"

Mexičan Joao Maria de Souza si postavil svoj vysnívaný dom na kopci a z jednej strany strecha obydlia nadväzovala na terén. Po ňom sa zrovna šplhala krava, ktorej bolo jedno kade chodí. Ale čo čert nechel... Krava prepadla strechou a spadla na majiteľa domu. Ten bol v tom momente mŕtvy.

 

Tam sa to nerobí

Veľa ľudí občas spomenie, že najkrajšia smrť je zomrieť pri sexe. Nikto to ale nemyslí vážne. Mladá Ruska obľubovala nebezpečné sexuálne praktiky. Vyžadovala sex na rôznych miestach, ktoré by vás ani vo sne nenapadli. Raz sa jej zachelo mať sex s priateľom na koľajniciach. To však bolo veľmi zlé rozhodnutie. Hádajte ako to dopadlo, keď začuli pískať brzdiaci vlak? Áno, nestihli to...

 

Zasekol sa

Číňaňovi sa stal osudným sex s prostitútkou. Jeho srdce nezvládlo veľkú námahu a on dostal infarkt. Mŕtvy zostal zaseknutý v prostitútke a musel ich oddeliť chirurg.

 

Smrteľný hamburger

Jeden zákazník obľúbeného fastoodu Mike Ore mal vážne smolu. V momente ako si pochutnával na svojom obľúbenom hamburgri začal sa dusiť. Veľký kus mäsa sa mu zasekol v krku a on sa nemohol nadýchnuť. Kým mu niekto stačil pomôcť tak zomrel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies