TOP 10 najatraktívnejších zamestnávateľov sveta vedie Google

NETKY.SK • 7 Október 2010, 07:35 • 2 min
TOP 10 najatraktívnejších zamestnávateľov sveta vedie Google

TOP 10 najatraktívnejších zamestnávateľov sveta vedie Google

slovakia

left justify in out

img

Spoločnosti Google, KPMG a Ernst & Young označili študenti ekonomických škôl za prvých troch najatraktívnejších zamestnávateľov sveta v roku 2010.
      Rebríček ideálnych zamestnávateľov - TOP 10 dopĺňajú firmy PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Procter & Gamble, Microsoft, The Coca-Cola Company, J. P. Morgan a Goldman Sachs.
      Rebríček zostavila na základe názorov takmer 130.000 študentov renomovaných akademických inštitúcií v 12 vedúcich svetových ekonomikách konzultantská spoločnosť Universum. Ide o poslucháčov, ktorí študujú obchod a inžinierstvo v USA, Číne, Japonsku, Nemecku, Francúzsku, Spojenom kráľovstve, Taliansku, Brazílii, Španielsku, Kanade, Rusku a Indii.
      Podľa porovnania rebríčka TOP zamestnávateľských firiem s rokom 2009 napr. spoločnosť KPMG za rok poskočila z ôsmeho na druhé miesto. "Je pre nás poctou, že tak veľa študentov na celom svete vníma KPMG ako ideálne miesto pre naštartovanie a budovanie ich kariéry," povedal Ľuboš Vančo z KPMG Slovensko. To podľa neho naznačuje, že študenti si uvedomujú dôležitosť našej profesie a najmä odhodlanie KPMG umožniť našim ľuďom, aby rozvíjali schopnosti a hodnoty. Členské firmy KPMG za ostatný rok prijali približne 15.000 absolventov na celom svete.  
      "Ak chcú zamestnávatelia podchytiť čoraz náročnejšiu mladú generáciu, musia si vybudovať silnú značku dobrého zamestnávateľa," dodal šéf spoločnosti Universum Michal Kalinowski.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies