Top 10 bláznivých predmetov zabudnutých v lietadle

NETKY.SK • 26 Október 2013, 17:10 • 2 min
Top 10 bláznivých predmetov zabudnutých v lietadle

BRATISLAVA - Znie to síce neuveriteľne, ale na palube lietadla sú ľudia schopní zabudnúť všetko od sokola po sklenené oko.

slovakia

left justify in out

Zakaždým, keď som do zahraničia letela, sa mi stalo, že si na palube niekto niečo zabudol. Naposledy si Angličan na Bratislavskom letisku spomenul, že jeho pas ostal niekde v lietadle. Pred pár rokmi som zas letuške odovzdávala zabudnutý ružový fotoaparát. To je však v porovnaní s tým, čo odhalil prieskum, slabá káva!
Internetový portál Skyscanner.net uskutočnil prieskum medzi siedmymi stovkami členov posádok lietadiel z vyše osemdesiatich krajín sveta. Jeho cieľom bolo zistiť, aké najbláznivejšie veci sa našli v lietadle po odchode posledného pasažiera.

Pasy, telefóny a knihy

Človek by si myslel, že najväčšiu pozornosť pri cestovaní do cudziny venujeme svojim dokladom, opak je však pravdou. Z realizovaného prieskumu vyplynulo, že až 24 percent členov posádky našlo v lietadle zabudnutý pas! Po dokladoch je najčastejšie zabúdaným predmetom mobilný telefón, ktorý našlo v lietadle 23 percent členov posádky. Nasledujú knihy s 21 percentami a potom veľa bláznivých položiek.

Keď som si prečítala výsledky prieskumu, nevedela som sa rozhodnúť, čo je mojím absolútnym víťazom. Konkurencia je vážne silná – na zozname figurujú zvieratá ako sokol či papagáj, ale tiež sklenené oko či protetická noha. Tiež ma pobavil nález svadobných šiat. Nuž, plánovanie svadby môže byť stresujúce.

TOP 10 BLÁZNIVÝCH PREDMETOV ZABUDNUTÝCH V LIETADLE
Živý papagáj ,Protetická noha, Sklenené oko, Svadobné šaty, Vrecko diamantov, Jedno vajce, Žaba, Spodná bielizeň, Parochňa, Putá




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies