Tony Martin má po páde v šiestej etape zlomenú kľúčnu kosť

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 08:42 • 2 min
Tony Martin má po páde v šiestej etape zlomenú kľúčnu kosť

LE HAVRE - Lídrovi priebežného poradia Tonymu Martinovi hrozí predčasný koniec na Tour de France. Nemec sa asi kilometer pred cieľom štvrtkovej 6. etapy zaplietol do pádu a zlomil si kľúčnu kosť. Jazdec tímu Etixx - Quick-Step síce obhájil žltý dres, no nad jeho pokračovaním na prestížnom podujatí visí otáznik.

slovakia

left justify in out

„Mám zlomenú kľúčnu kosť. Budeme diskutovať čo ďalej,“ cituje slová 30-ročného Martina agentúra AP. Je nepravdepodobné, že sa Nemec postaví na štart piatkovej 7. etapy. Po etape obliekol jazdec, ktorý si zranil ľavú ruku a do cieľa ho „eskortovali“ dvaja tímoví kolegovia, žltý dres s bolestivým výrazom v tvári.

 

Štvrtkovú etapu ukončil so skrvavenou rukou aj ďalší aktér pádu, vrchár Nairo Quintana. „Je to povrchové a dúfam, že lakeť bude do zajtra v poriadku,“ reagoval Kolumbijčan.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona