Tony Ferguson chce prekonať McGregora: Chcel by byť šampiónom v troch váhach

NETKY.SK • 15 November 2016, 12:35 • 2 min
Tony Ferguson chce prekonať McGregora: Chcel by byť šampiónom v troch váhach

LAS VEGAS - Ferguson chce skúsiť to čo sa ešte zatiaľ nikomu nepodarilo v UFC. Chce získať titul v troch rôznych váhach.

slovakia

left justify in out

Víťaz The Ultimate Fighter 13 je veľmi blízko titulového zápasu. Naposledy prehral v roku 2012, zdolal ho vtedy Michael Johnson na body. Odvtedy však ťahá šnúru 9 víťazných zápasov v rade. Jeho celkový rekord v UFC je 12 výhier a 1 prehra. S takýmto skóre sa z neho stáva fakt veľmi nebezpečný vyzývateľ. Už viackrát spájali jeho meno s Nurmagomedom, ale zatiaľ tento zápas nevyšiel. Keď sa Nurmagomedovovi podarí zvíťaziť v jeho nasledujúcom zápase tak sa pravdepodobne o titul ľahkej váhy najbližšie pobije ale on.

 

Ferguson v nedávnom rozhovore pre MMAJunkie rozprával o svojich plánoch:

 

"Okrem tejto váhy v ktorej momentálne zápasím sú ešte dve v ktorých by som sa rád vyskúšal. Na poslednom vážení som navážil 153 libier bez akéhokoľvek problému, tak že som mal na sebe ešte spodnú bielizeň. Bez problémov by som spravil aj 145 libier, aby som tam mohol každého zničiť. Potom by som sa vrátil do pôvodnej váhy tu by som spravil to isté. A môžete si byť istý, že by sa mi to podarilo aj vo welterovej váhe. Chcem byť šampiónom vo viacerých váhach!"

 

V rozhovore ďalej rozprával o tom čo si myslí o svojich doterajších výsledkoch:

"Keby som chcel mať opasok tak ho už dávno mám. Radšej som sa ale rozhodol, že každú váhu vyčistím pekne po jednom. Keď som bol v dome TUF došiel za mnou Dana a spýtal sa ma na to, že proti komu chcem najbližšie zápasiť? Ja som mu povedal, že toto je šampionát kde musíš poraziť stále toho najlepšieho. Aj keby som musel odpovedať stálo by to za nič, lebo jednoducho musíš sa postaviť každému súperovi."

 

Stáť sa šampiónom v troch váhach sú veľké predsavzatia, ale po toľkých víťazstvách ako má za sebou on to môže byť aj reálne. Aj jeho posledné víťazstvo nad Rafaelom Dos Anjosom ukázalo jeho ozajstnú silu a odhodlanie. K prvému titulovému zápasu je určite veľmi blízko, ak sa mu podarí vyhrať tento potom uvidíme či si trúfne na ďalšie dva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies