Tomuto sa hovorí šťastie v nešťastí. Keby policajti zo Serede prišli o minútu neskôr, tento muž by dopadol tragicky

NETKY.SK • 10 Október 2022, 05:13 • 2 min
Tomuto sa hovorí šťastie v nešťastí. Keby policajti zo Serede prišli o minútu neskôr, tento muž by dopadol tragicky

SEREĎ – V nedeľu 9. októbra, sa policajnej hliadke podarilo zachrániť muža. Stačila by chvíľa navyše a prišlo by k obrovskej tragédii.

slovakia

left justify in out

Muž, podľa všetkého, ležal na kraji cesty, hlavu mal v kaluži krvi a jeho telo bolo bezvládne. Policajná hliadka udala, že ho okamžite stiahli z úseku, ktorý by mu privodil nebezpečenstvo a po skontrolovaní vitálnych funkcií sa zistilo, že tie má v poriadku. Na miesto sa privolala aj služba záchranárov a jeden z policajtov sa tiež postaral o to, aby o situácii dostala informáciu aj mužova manželka.

Len čo muž opäť nadobudol stratené vedomie, spomínal, že keď prechádzal cez cestu, pocítil, že mu je zle, nasledoval pád a udretie sa do hlavy. Viac si už nepamätal.

Skutočnosť, že sa ho podarilo zachrániť práve v danej chvíli, je ššťastím, lebo polícia informovala, že len o minútu neskôr šiel na miesto, na ktorom predtým nehybný ležal, kamión s návesom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies