Tomuto mužovi polygamia zjavne neprekáža: Neuveríte, koľko má manželiek!

NETKY.SK • 12 Október 2017, 14:00 • 2 min
Tomuto mužovi polygamia zjavne neprekáža: Neuveríte, koľko má manželiek!

Thajský podnikateľ žije s neuveriteľným počtom manželiek, tvrdí, že ich všetky miluje.

slovakia

left justify in out

Tambon Prasert je 58-ročný Thajčan, ktorý holduje polygamii napriek tomu, že v jeho krajine nie je oficiálne uznaná. Je politikom a vlastní aj stavebnú firmu, vďaka čomu u neho o financie nie je núdza. Relatívne veľkú časť z týchto prostriedkov však musí vynaložiť na to, aby sa postaral o svoju skutočne gigantickú rodinu. Tambon má totiž doslova absurdný počet manželiek – je ich 120! Má s nimi aj 28 detí.

 

Prvýkrát sa ženil ako 17-ročný. Jeho manželka bola od neho o dva roky mladšia. Mal s ňou tri deti. Čoskoro sa však oženil znova. A znova a znova... Väčšina žien, ktoré si bral boli veľmi mladučké, mali menej ako dvadsať rokov. Tambon to zdôvodnil tým, že nemá rád staršie ženy, pretože tie sa často hádajú.

 

Všetky manželky o sebe navzájom vedia. Vždy, keď sa večný ženích rozhodne pre ďalšiu svadbu, vopred ich s tým oboznámi. Ako sa vyjadril, ony to bez problémov akceptujú. Podľa miestnych zvykov si súhlas vždy pýta aj od rodiny budúcej ženy. Zakladá si totiž na tom, aby každý jeho sňatok prebehol podľa pravidiel.

 

O všetky ženy sa stará rovnako dobre. Dbá na to, aby žiadnej nič nechýbalo. Pokiaľ je to potrebné, postaví im aj dom. Momentálne 22 z nich žije v blízkosti jeho bydliska, ostatné po celej krajine.

 

Prasert hovorí, že miluje každú jednu z nich a oni jeho tiež.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona