Tomu sa hovorí šťastie! Slovák uhádol výsledky troch zápasov a vyhral 300 000 eur!

NETKY.SK • 21 Marec 2018, 14:13 • 2 min
Tomu sa hovorí šťastie! Slovák uhádol výsledky troch zápasov a vyhral 300 000 eur!

Bratislava – To, v čo dúfa každý tipér, sa pre jedného stalo skutočnosťou. Historicky najvyššia výhra tipujúceho v stávkovej kancelárii Tipsport SK za tri správne natipované výsledky zápasov zámorskej NHL!

slovakia

left justify in out

Tipujúci uzatvoril stávku za 83 euro na tri zápasy zámorskej NHL. Boli to neuveriteľne odvážne tipy na presné výsledky: Anaheim – New Jersey 4:2 (kurz 14,4:1), Winnipeg – Dallas 4:2 (kurz 14,5:1) a Chicago – St. Louis 4:4 (kurz 17,5:1). 

 

Pri tipérovi stálo v priebehu všetkých zápasov veľké šťastie, keď napríklad remízu Chicaga so St. Louis zabezpečil hráč hostí Pietrangelo niekoľko sekúnd pred koncom duelu (v 58:38 min, pozn.) Na góloch sa v tomto stretnutí podieľal asistenciou aj Slovák Tomáš Jurčo a gólovo Česi Kämpf a Sobotka.

 

Vďaka presne trafeným výsledkom všetkých troch zápasov znásobil tipujúci svoj vklad 83 eur kurzom 3 612 a získal tak výhru v hodnote 299 815 eur, čo je najvyššia výherná čiastka v prostredí kurzových stávok na Slovensku.

 

"Výherca tohto tiketu má buď úžasný prehľad o doteraz všetkých odohratých zápasoch NHL alebo neuveriteľné šťastie. V každom prípade mu srdečne gratulujeme a želáme, aby si výhru užil v zdraví," dodal na záver Martin Tabák, generálny riaditeľ spoločnosti Tipsport SK.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies