Tomu sa hovorí šťastie! Austrálčanovi sa podarilo niečo, čo doposiaľ nikomu!

NETKY.SK • 19 Máj 2018, 15:00 • 2 min
Tomu sa hovorí šťastie! Austrálčanovi sa podarilo niečo, čo doposiaľ nikomu!

Istý Austrálčan zažil minulý týždeň takú eufóriu, akú by chcel zažiť každý z nás!

slovakia

left justify in out

Hovorí sa, že kto nemá šťastie v hre, bude mať šťastie v láske. Keby toto porekadlo platilo, tento Austrálčan by bol zrejme doživotne bez partnerky. Či je to tak nevieme, no pravdou ostáva, že šťastia má až-až! Podarilo sa mu totiž niečo, čo zrejme ešte nikomu na svete a v priebehu niekoľkých dní sa z neho stal boháč!

 

Začiatkom minulého týždňa sa muž žijúci v Sydney zapojil do žrebovania v lotérii. Napriek tomu, že podľa štatistík samotnej spoločnosti je pravdepodobnosť výhry jedna ku 1,845 miliónu, podarilo sa mu vyhrať v prepočte 0,6 milióna eur. Z tejto nečakanej radosti sa ešte ani nespamätal a niekoľko dní na to v tej istej lotériovej spoločnosti vyhral druhýkrát, no teraz to bola suma 1 milión eur!

 

Takáto neuveriteľná náhoda prekvapila aj samotného riaditeľa štátnej lotérie Nového Južného Walesu. Podľa jeho slov sa veľmi výnimočne môže stať že človek vyhrá dvakrát za život, ale aby niekto získal takýto finančný obnos v priebehu niekoľkých dní je prakticky nemožné.

 

Na otázky od médií, ako šťastný výherca peniaze investuje, odpovedal, že rozumne – kúpi si v Sydney nehnuteľnosti, no potrebuje vraj aj nové auto. Dopraje si tiež dovolenku v Honolulu. Zároveň dodal: „Hrozne rád by som dal ľuďom radu, ako v lotérii vyhrať, ale žiadnu nemám." Bolo to skrátka obrovské šťastie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies