VIDEO Tommyho Robinsona premiestnili do väznice, kde je 71 percent moslimov. Ide mu o život

NETKY.SK • 14 Jún 2018, 11:57 • 2 min
VIDEO Tommyho Robinsona premiestnili do väznice, kde je 71 percent moslimov. Ide mu o život

LONDÝN - Priatelia uväzneného anglického disidenta Tommyho Robinsona prišli s informáciou, že Tommyho premiestnili do väznice Hull, kde 71 percent väzňov tvoria moslimovia. Boja sa preto o jeho život.

slovakia

left justify in out

Americký aktivista Alex Jones, ktorý prevádzkuje web Infowars, sprostredkoval informáciu od Tommyho kamaráta Caolana Robertsona, že Tommy mal byť do inej väznice umiestnený na základe žiadosti moslimského ministra vnútra Sajida Javida a už je vraj medzi väzňami vypísaná odmena na Tommyho „hlavu“. Keď Tommyho priviezli do Hullu, väzni vraj búchali do stien svojich ciel.

 

 

 

 

Aj na slobode dostával Tommy denne veľké množstvo vyhrážok, v ktorých mu moslimskí radikáli sľubovali smrť. A nielen jemu, ale aj jeho rodine. Tommy bol na slobode aj niekoľkokrát napadnutý, videa sú dostupné na internete, píše server stredoevropan.cz.

 

 

 

 

Pripomeňme, že Tommy Robinson je pravicový aktivista, ktorý bojuje proti islamizácii Veľkej Británie. Momentálne sedí vo väzení iba preto, lebo napriek nezmyselnému zákazu súdu informoval o veľkom súdnom prípade zneužívania detí moslimskými gangami v celej Británii. V zrýchlenom konaní ho v priebehu niekoľkých hodín od zatknutia odsúdili na 11 mesiacov väzenia.

 

Britského pravicového aktivistu uväznili. Je za tým nový moslimský minister vnútra?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona