Tommiho KIDA Kovácsa vyzve Maďarsku domáci borec Régi

NETKY.SK • 14 Marec 2013, 10:48 • 2 min
Tommiho KIDA Kovácsa vyzve Maďarsku domáci borec Régi

BRATISLAVA - Dosiaľ nezdolaného slovenského boxera Tomáša Kovácsa čaká ďalší zápas v profiringu v sobotu 23. marca v maďarskom meste Szentes. Jeho súperom bude domáci reprezentant a majster Maďarska v strednej váhe z roku 2005 Daniel Régi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Régi pôsobí v profesionálnom ringu od roku 2008 a jeho doterajšia bilancia je 16 víťazstiev a osem prehier. O tri roky starší Kovács, ktorý naposledy zdolal Fína Samiho Selesmaa, sa pokúsi o 22. víťazstvo v rade. "Régi je skúsený boxer, ešte sme spolu v profiringu neboxovali. Viem, že má dobrú techniku boja na strednú vzdialenosť. Ja sa v posledných dňoch venujem výhradne intenzívnej predzápasovej príprave. S ňou mi pomáha aj môj tímový kolega Faur Csaba, s ktorým sa zameriavame najmä na sparingy a prácu v rukaviciach. Prišiel za mnou na Slovensko, je to profesionálny boxer a ideálny sparingpartner. Verím si, no nechcem nič podceniť," povedal Kovács.

Tomi KID, ako znie prezývka najúspešnejšieho slovenského pästiara, má zatiaľ v profiringu stopercentnú bilanciu, o ktorú by nerád prišiel. "Určite to bude kvalitný zápas. Régi bude mať veľkú domácu podporu, ale viem, že aj mňa príde povzbudiť veľa fanúšikov," dodal Kovács, ktorého najbližší zápas odvysiela v priamom prenose Sport TV.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies