Tommi KID titul obhájil, Vécseia knokautoval v piatom kole

NETKY.SK • 25 Marec 2013, 11:41 • 2 min
Tommi KID titul obhájil, Vécseia knokautoval v piatom kole

SZENTES - Slovenský boxer Tomáš "Kid" Kovács dosiahol v sobotu v maďarskom Szentesi 22. víťazstvo v profesionálnom ringu v kariére, keď zdolal domáceho pästiara Pétra Vécseia technickým k.o. v 5. kole.

slovakia

left justify in out

Na galavečere profesionálneho boxu predviedol Kovács veľmi dobrý výkon. Začal nebojácne a tvrdými údermi nedával súperovi od úvodu žiadnu šancu. V 5. kole sa Vécsei už len bezmocne opieral v zákryte o povrazy a Kovács dosiahol technické k.o. Z ringu odchádzal so slovenskou zástavou na ramenách, ktorú mu priniesli jeho verní fanúšikovia. Tridsaťpäťročný rodák z Galanty mal pôvodne v Szentesi boxovať proti Dánielovi Régimu, ale ten odvolal súboj zo zdravotných dôvodov. 

Pre Kovácsa to bol prvý súboj po šiestich mesiacoch, naposledy sa dosiaľ nezdolaný slovenský pästiar stretol vlani 28. septembra v bratislavskej Hant aréne s Fínom Samim Selesmaaom. Z 22 víťazných súbojov vyhral ešte pred uplynutím časového limitu 13. Maďar Vécsei má po sobote v profesionálnom ringu bilanciu 6 víťazstiev, 8 prehier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona