Tomicovmu otcovi neumožnia vstup na Australian Open

NETKY.SK • 2 Október 2013, 09:47 • 2 min
Tomicovmu otcovi neumožnia vstup na Australian Open

MELBOURNE - Otcovi a zároveň trénerovi austrálskeho tenistu Bernarda Tomica neumožnia vstup na úvodný grandslamový turnaj novej sezóny Australian Open v Melbourne. Oznámil to výkonný šéf Austrálskej tenisovej federácie Craig Tailey.

slovakia

left justify in out

Johna Tomica španielsky súd v septembri usvedčil z útoku na synovho tréningového sparingpartnera Francúza Thomasa Droueta, ku ktorému prišlo počas turnaja v Madride a uložil mu osemmesačný podmienečný trest. Tomicov otec dostal v máji zákaz zúčastňovať sa ba turnajoch pod hlavičkou ATP.

"Johnovi Tomicovi organizátori Australian Open neumožnia vstup do Melbourne Parku ako akreditovanej osobe ani ako divákovi. Predstavitelia všetkých štyroch grandslamových turnajov sa pri takýchto situáciách riadia dohodou s ATP," povedal Tailey pre agentúru AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies