Tomicov otec ľutuje, že Drouetovi naozaj jednu nevrazil

NETKY.SK • 18 September 2013, 11:05 • 2 min
Tomicov otec ľutuje, že Drouetovi naozaj jednu nevrazil

SYDNEY - John Tomic ľutuje, že bývalému tréningovému partnerovi jeho syna naozaj poriadnu nevrazil.

slovakia

left justify in out

Otca austrálskeho tenistu Bernarda Tomica nedávno odsúdili na osemmesačný podmienečný trest za napadnutie Thomasa Droueta pred jedným z madridských hotelov ešte v máji tohto roku. Teraz sa posťažoval denníku Sydney Morning Herald, že celá vec sa zbytočne nafúkla a že konal iba v sebaobrane.

"Viem len, že som to neurobil. To, z čoho ma obvinili a potrestali, sa tak neudialo. Teraz len ľutujem, že som mu naozaj jednu nevrazil. Zaslúžil by si to za tie klamstvá, ktoré o mne rozširoval," komentoval John Tomic. 

Drouet pred súdom aj do médií povedal, že otec Bernarda Tomica nie je normálny a označil ho aj za tyrana. Svojho syna údajne ešte na turnaji v Monte Carle udrel do tváre tak silno, že ho zaliala krv. "Nikdy sa nemôže stať, že by som sa dotkol niektorého z mojich detí. Som na ne hrdý a milujem ich," bránil sa Tomic st. 

K incidentu z Madridu s Drouetom dodal, že síce buchol hlavou do synovho sparinga, ale konal len v sebaobrane. Drouetov zlomený nos a lekársku správu o práceneschopnosti zrejme nebral na vedomie. "Bola to kolízia hlava proti hlave. Keď on udrel mňa, ja som to opätoval," vravel pre austrálsky SMH tenistov otec. Na základe madridskej kolízie s Drouetom dostal zákaz navštevovať turnaje pod hlavičkou ATP. Jeho vzťah so synom to však údajne nenarušilo. Sám tvrdí, že budú naďalej spolupracovať, kým sa Bernard nerozhodne inak. Tomic je momentálnu austrálskou jednotkou a vo svetovom rebríčku mu patrí 50. priečka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies