Tomica zatkla polícia po hlučnom večierku v hotelovom apartmáne

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 10:54 • 2 min
Tomica zatkla polícia po hlučnom večierku v hotelovom apartmáne

MIAMI - Austrálskeho tenistu Bernarda Tomica vo štvrtok zatkla polícia v hoteli v Miami Beach po tom, čo usporiadal vo svojom apartmáne hlučný večierok.

slovakia

left justify in out

Dvadsiaty piaty hráč svetového rebríčka sa podľa policajnej správy choval agresívne k hotelovej ochranke a následne sa dostal aj do konfliktu s políciou. Informovali o tom agentúry AP a Reuters.

 

Hlasitá hudba z Tomicovej párty v luxusnom W South Beach Hoteli rušila susedov, ktorí privolali ochranku. Ich členom 25-ročný tenista údajne zabuchol dvere pred nosom, takže prišla na rad polícia.

 

Strážcovia zákona vyzvali účastníkov večierka k ukončeniu zábavy a odchodu, čo poslúchli všetci okrem Tomica.

 

Problémový hráč, ktorý má konflikty s Austrálskou tenisovou asociáciou a nedávno ho vyradili z daviscupového tímu, odmietol apartmán opustiť. Preto ho zatkli a previezli na neďalekú policajnú stanicu. Neskôr ho prepustili na kauciu 2000 dolárov. Teraz čelí obvineniam z neuposlúchnutia výzvy polície a kladenia odporu pri zatýkaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona