"Tomi Kid" v Austrálii proti Greenovi v decembri 2015

NETKY.SK • 25 August 2015, 15:44 • 2 min
"Tomi Kid" v Austrálii proti Greenovi v decembri 2015

GALANTA - Slovenský profesionálny boxer Tomáš Kovács sa súboja v Austrálii proti domácemu Dannymu Greenovi dočká v decembri tohto kalendárneho roka.

slovakia

left justify in out

"Hneď ráno som sa dozvedel skvelú správu. Ozvali sa nám z Austrálie. V decembri ideme do boja. Som šťastný, viac informácií už čoskoro," odkázal v utorok prostredníctvom facebooku 38-ročný rodák z Galanty.

 

 


"Tomi Kid" medzitým pokračuje v rehabilitácii po zdravotných problémoch, pre ktoré sa zápas so 42-ročným Greenom musel odložiť: "S fyzioterapeutom som výrazne pracoval na mojom tele. Cieľom je skalu premeniť na špongiu a oceľové lano na gumu. Moje svaly dostávajú zabrať a uvoľňujeme ich po milimetri. Púšťajú a verím, že budú slúžiť dobre, aby som sa mohol vrátiť do ringu. Už sú citeľné výsledky, čo ma motivuje do ďalšej roboty. Už som absolvoval dva veľmi ľahké tréningy so zverencami a v jednom prípade som ľahko pracoval s rukavicami. Bol som uvoľnený, ľahký a nie pomalý."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona