Tomi Kid sa pripravuje na Beroshviliho: Musí ešte chudnúť, trápi ho chrbát

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 10:31 • 2 min
Tomi Kid sa pripravuje na Beroshviliho: Musí ešte chudnúť, trápi ho chrbát

BRATISLAVA - Náš najúspešnejší boxer Tomi "Kid" Kovács doľaďuje prípravu na svoj zápas proti Giorgiovi Beroshvilimu.

slovakia

left justify in out

"Do zápasu ostáva ešte pár dní. Nastavené diéta a jedálniček  pomáha. Aj keď som videl posledné týždne viac vajíčok , ako sliepka na dvore," povedal pre netky.sk Tomi Kid a dodal: "Prišiel čas, keď rátame každú prijatú kalóriu a dcl vody. Do súťažnej váhy musím schudnúť už len 3,8 kg.... Je to už OK, lebo na jednom tréningu viem vypotiť v pohode 2,3 l potu. Teším sa na piatkové váženie. Potom sa poriadne napijem. Je to neskutočné, že kvalitnou stravou a príjmom tekutín a doplnkovej výživy od firmy ALL STARS sa naše telo mení.  Moja  Dominika je na mňa prísna a vidieť, že v jej športe je strava veľmi dôležitá. Naša rodinka prežíva tieto týždne a dni plné boxu veľmi intenzívne. Môj malý Kristiánko  mi už týždeň rozpráva, že chce ísť na môj  zápas a bude mi veľmi fandiť.  Súhlasil som a bude vidieť prvý krát svojho otecka v akcii. Ja som tiež mal tú česť vidieť môjho otecka v akcii. Vidieť ho boxovať a fandiť mu a kričať  v blízkosti ringu. Teraz sa to stane môjmu Kristiánkovi."

 

Verejný tréning Tomiho Kida a jeho súpera Giorgiho Beroshviliho sa uskutoční 9. júna o 17.00 h v OC Laugaricio v Trenčíne. Tréning bude trvať asi hodinu, jeho súčasťou bude tieňový boj, lapy a rôzne nácviky.

 

Tomi Kid prezradil pre netky.sk niečo aj o svojom tréningu: "Odtrénoval som dlhé týždne na tento zápas.... prvé dni boli veľmi ťažké. Po dlhšej pauze som mal ozajstné tréningy. Mal som pauzu ,lebo som sa venoval viac mojim zverencom ako sebe a boli na prvom mieste. Neľutujem ani sekundu, ktorú im zo svojho života darujem. Vedia , že som tu pre nich vždy. Teraz som však zistil, že seba nemôžem dať až tak na vedľajšiu koľaj. Tréningy a príprava prebiehali bez zranení. Na začiatku sa skôr trápila moja hlava a myseľ... ťažko som sa rozbiehal a celé telo bolelo od dlhých behov a otrénovaných silových tréningoch. Natiahol som si rukavice a ruky neposlúchali.... Musel som tým prejsť a teraz je to už lepšie.  Zranenia ma obchádzali a chodil som pravidelne na masáže, regenerácia , sauna , nemohli chýbať. Dával som na seba pozor, kým minulý týždeň som išiel do Maďarska na motorke k môjmu zubárovi. Krásne počasie a jazda na motorke mi vždy vyčistí hlavu a cítim sa slobodný. Cestou naspäť som však dostal poriadny výprask a úplne som zmokol. Z 26 stupňov  sa počasie schladilo na 13. Prišiel som domov a šups do horúcej vane. Teraz však nepomohla a chrbát mi prechladol."

 

Váženie boxerov sa uskutoční v piatok 10. júna o 15.00 h v OC Laugaricio v Trenčíne. Zúčastnia sa na ňom všetci aktéri galavečera, vrátane zástupcov zo svetovej organizácie zastrešujúcej podujatie. 

 

img

 

"Trénoval som aj cez víkend a pri jednom rannom tréningu som pri rýchlejšom údere zacítil chrbát. Ťažšie sa mi dýchalo a vedel som, že mám niečo vyskočené a tlačí na nerv. Super, je týždeň do zápasu a ja KO! To nieeeeee, utekal som za mojou masérkou, ktorá "zachránila" veľa krát mňa , ale aj celý KO BOX CLUB a mojich známych. Ajka nesklamala a pustila sa do práce. Cítil som sa lepšie, ale stále niečo chýbalo. Dnes ráno sme sa rozhodli, že navštívim aj pána doktora Grella, ktorý je ďalší odborník a opora môjho tímu. Tabletky a injekcia zabrali.... večer ešte ďalšie naprávanie a zajtra to bude fit! Odbúcham tento zápas a potom chrbát môže trochu oddychovať pri manuálnej robote na našej boxerskej akadémie," uzatvoril Tomi Kid.

 

Galavečer Gentlemen's BOXing Night sa uskutoční v Mestskej športovej hale v Trenčíne v sobotu 11. júna od 18.00 h. Na podujatí bude 13 zápasov. Okrem boxu diváci uvidia aj Muay Thay a K1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies