VIDEO: Tomi Kid Kovács pomáha Ukrajincom utekajúcim pred vojnou

NETKY.SK • 1 Marec 2022, 08:16 • 2 min
VIDEO: Tomi Kid Kovács pomáha Ukrajincom utekajúcim pred vojnou

BRATISLAVA - Známy slovenský boxer už niekoľko dní organizuje zbierky potrebných vecí pre ľudí, ktorí k nám prichádzajú z Ukrajiny. V utorok ráno im viezli hlavne lieky, zdravotnícky materiál, jedlo a plienky pre deti.

slovakia

left justify in out

Mladý športovec informuje o charitatívnych aktivitách na sociálnych sieťach. Zároveň vyzval ľudí, ktorí môžu akokoľvek pomôcť, aby tak urobili.

 

 

„Vojnu nikto z nás nechcel, vojna robí len zlo, nikto ju nikdy nevyhrá a vždy po nej zostane len smútok. S mojimi partnermi sme sa rozhodli aspoň trochu pomôcť a na hraničné priechody vezieme jedlo, sladkosti a deky pre rodiny, ktoré zostali bez domova, bez otcov, manželov, synov a bratov, ktorí sa cez hranice, žiaľ, nedostanú. Ak chce ktokoľvek z Vás pomôcť, pridajte sa k nám, kľudne mi napíšte,“ uviedol. 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Ruské osobnosti odsudzujú inváziu na Ukrajinu

 

Pohľad na matky s malými deťmi je podľa neho srdcervúci. 

 

 

Pohľad na malé detičky bol pre mňa veľmi ťažký. Ľudia dlhé hodiny čakali v radoch, aby prešli hranice na Slovensko. Podarilo sa nám dostať aj do medzihraničného pásma, kde sme mohli odovzdať jedlo ľuďom, ktorí ešte stále čakali v radoch. Na Slovensku ich už väčšinu čakali príbuzní a kamaráti, ktorí ich odvážali do bezpečia v Európe,“ informoval o situácii na hranici s Ukrajinou. 

 

K téme: Ruskí oligarchovia vyzvali na ukončenie vojny

 

Do oblasti vycestoval so zásobami aj v utorok ráno. „Veľmi si prajem, aby to všetko čoskoro skončilo a žili sme v mieri, no nateraz môžeme aspoň takto pomôcť tým, čo to najviac potrebujú,“ dodal. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies